Naslovna / BiH / Prijatelj nestalog Aldina Mulića moli sve građane za pomoć u potrazi

Prijatelj nestalog Aldina Mulića moli sve građane za pomoć u potrazi

Alen Đekić, veliki prijatelj dvojice mladića koji su prije dva dana nestali u Miljacki, u sarajevskom naselju Dolac-Malta, apelovao je na sve građane da koliko god mogu pomognu u pronalasku Aldina Mulića (28).

Irhana Foču (24), čije je tijelo pronađeno jučer u rijeci Bosni u blizini Visokog, poznavao je 5-6 godina.

– Ko god poznaje Naneta, reći će da je bio jedna velika gromada, vjerujte mi. Veliki junak koji je dao svoj život za drugoga. Bio je veliki nesebičnjak. Volio bih da moj jednogodišnji sin bude poput njega… – rekao nam je Đekić.

Mulića, za kojim se traga već treći dan, poznaje dvadesetak godina.

– Bili smo najbolji prijatelji. Svi smo se nadali da što prije pronađemo njegovo tijelo, da obavimo tu dženazu… Molim sve ljude koji žive u Brezi, Ilijašu, Kaknju, Zenici… da izađu i pregledaju korito rijeke. Možda se Aldinovo tijelo krije baš u njihovoj blizini iza nekog šiblja, kamenja – dodao je Đekić.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Izgrađeni Blok 8 TE Kakanj će imati veću snagu od planirane! Bitnija liderska pozicija EP od zdravlja stanovništva???

Radni vijek pogona Blokova 3 i 4 u TE Tuzla je istekao, ali oni još …