Naslovna / BiH / Prijatelj nestalog Aldina Mulića moli sve građane za pomoć u potrazi

Prijatelj nestalog Aldina Mulića moli sve građane za pomoć u potrazi

Alen Đekić, veliki prijatelj dvojice mladića koji su prije dva dana nestali u Miljacki, u sarajevskom naselju Dolac-Malta, apelovao je na sve građane da koliko god mogu pomognu u pronalasku Aldina Mulića (28).

Irhana Foču (24), čije je tijelo pronađeno jučer u rijeci Bosni u blizini Visokog, poznavao je 5-6 godina.

– Ko god poznaje Naneta, reći će da je bio jedna velika gromada, vjerujte mi. Veliki junak koji je dao svoj život za drugoga. Bio je veliki nesebičnjak. Volio bih da moj jednogodišnji sin bude poput njega… – rekao nam je Đekić.

Mulića, za kojim se traga već treći dan, poznaje dvadesetak godina.

– Bili smo najbolji prijatelji. Svi smo se nadali da što prije pronađemo njegovo tijelo, da obavimo tu dženazu… Molim sve ljude koji žive u Brezi, Ilijašu, Kaknju, Zenici… da izađu i pregledaju korito rijeke. Možda se Aldinovo tijelo krije baš u njihovoj blizini iza nekog šiblja, kamenja – dodao je Đekić.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Nova godina – novi namet na vilajet: Standard bh. građana najgori i sa samom dnu u Europi – uskoro nova poskupljenja!

Standard bh. građana među najgorim u Europi: U novoj godini nova poskupljenja – S novom, …