Naslovna / Crna hronika / KAKANJ: Još nepoznati razlozi samoubistva Emira Piljuga (22) pored lokalnog puta u naselju Podborje

KAKANJ: Još nepoznati razlozi samoubistva Emira Piljuga (22) pored lokalnog puta u naselju Podborje

Kakanj je okovan tugom nakon što je u subotu na nedjelju došlo do tragedije kada je mladi Emir Piljug (22) počinio samoubistvo pored lokalnog puta u naselju Podborje.

Prema zvaničnim informacijama, mladić je odlučio okončati svoj život aktiviravši ručnu bombu. Scene su, nakon ovog incidenta, bile dramatične. Odmah nakon nezapamćene tragedije, službenici MUP-a ZDK i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK obavili su uviđajne radnje.

Još nije poznat motiv zbog kojeg se mladi Piljug odlučio dići ruku na sebe. Dok mještani, neprovjereno, komentiraju da bi jedni od razloga mogli biti narkotici ili pak ljubav, istražnim radnjama bit će rasvijetljene zvanične okolnosti koje su dovele do tragedije i očajničkog čina na koji se odlučio mladi Kakanjac.

Piljug je, kako saznajemo, radio kod oca Latifa koji ima firmu koja se bavi prijevozom.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

TRAGEDIJA: Dječak poginuo od udara struje penjući se na vagon radi selfi fotografije

Dječak nepoznatog identiteta, iz zavidovićkog naselja Brezik, smrtno je stradao u popodnevnim satima na željezničkoj …