Naslovna / Crna hronika / Potraga nadomak Zenice: Mostarka nestala nakon što je izašla iz vikendice u Lašvi

Potraga nadomak Zenice: Mostarka nestala nakon što je izašla iz vikendice u Lašvi

Potraga nadomak Zenice: Mostarka nestala nakon što je izašla iz vikendice u Lašvi – Mlađa ženska osoba iz Mostara nestala je tokom prethodne noći na području Lašve, desetak kilometara južnije od Zenice, saznaje Zenicablog.

Prema navodima izvora bliskih istražnim organima, djevojka A., za koju nezvanično saznajemo da je 1986.godište, boravila je u vikend-kući u Lašvi, koja se nalazi blizu istoimene rijeke, te je protekle noći bila u društvu muškarca – prijatelja iz Zenice.

Neimenovani muškarac prijavio je nestanak, kazavši da su konzumirali alkohol, te da je ona u jednom trenutku bez najave izašla iz objekta i udaljila se u nepoznatom pravcu. Nakon izvjesnog vremena obavještena je i porodica djevojke, te policija, koja pod nadzorom dežurnog tužioca vrši istražne radnje na terenu.

Zbog realne opasnosti da je pala ili skočila u rijeku, pretražuje se i korito Lašve i Bosne nizvodno od mjesta na kojem je djevojka posljednji put viđena. Više informacija za sada nemaju ni u Tužilaštvu, ni policiji ZDK.

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Esnaf Buza: U potragu za El-Eminom Hadžićem danas kreće stotinu policajaca

Danas je dvanaesti dan od nestanka El-Emina Hadžića, 22-godišnjeg mladića, koji je 4. januara otišao …