Naslovna / Crna hronika / TRAGEDIJA: Dječak poginuo od udara struje penjući se na vagon radi selfi fotografije

TRAGEDIJA: Dječak poginuo od udara struje penjući se na vagon radi selfi fotografije

Dječak nepoznatog identiteta, iz zavidovićkog naselja Brezik, smrtno je stradao u popodnevnim satima na željezničkoj stanici u Zavidovićima.

Prema informacijama koje su za Radiosarajevo.ba potvrdili iz Operativnog centra Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se dogodila oko 17.45 sati.

“Malodobna osoba doživjela je (2002.), prilikom penjanja na vagon na platou željezničke stanice, strujni udar, nakon čega je na tijelu ove osobe zabilježen i požar. Riječ je o učeniku prvog razreda Od doktora Hitne medicinske pomoći Zavidovići konstatirana je smrt. S obzirom da je riječ o malodobnoj osobi nemamo više informacija”, istaknuli su iz MUP-a ZDK-a.

Na mjestu događaja uviđaj vrše policijski službenici MUP-a ZDK-a, kojim rukovodi dežurni tužilac, a prisutni su i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Zavidovići.

Kako nezvanično saznajemo, dječak je došao u kontakt sa izvorom struje zbog pravljena selfi fotografije.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Saobraćajna u Pečuju kod Zenice, jedno lice povrijeđeno

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Pečuj, u blizini Benzinske pumpe “Almy”, došlo je do …