Naslovna / Crna hronika / Zbog posjedovanja opojne droge lice H.H. lišeno slobode

Zbog posjedovanja opojne droge lice H.H. lišeno slobode

U vremenskom periodu 27-29.01.2017. godine, na lokalitetu Omladak, izvršena je krađa tehničkog bukovog drveta u količini od oko 10 m3, vlasništvo JP „Šumsko-privredno društvo ZDK“, PJ „Šumarija” Kakanj. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 29.01.2017. godine, u ulici Alije Izetbegovića, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke „Mercedes”, registarskih oznaka M08-K-121, kojim je upravljao H.H. iz Kaknja. Prilikom kontrole, kod navedenog lica je pronađen pvc paketić sa sadržajem suhe biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu. Lice H.H. je lišeno slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada, dok je na licu mjesta izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 29.01.2017. godine, u mjestu Kamenolom, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano teretno motorno vozilo marke „Mercedes“, registarskih oznaka O28-A-705, kojim je upravljao P.A. iz Kaknja. Izvršenom kontrolom je utvrđeno da isti prevozi određenu količinu uglja, bez potrebne dokumentacije. Istražitelji Policijske stanice Kakanj nastavili su aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

MUP ZDK

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

TRAGEDIJA: Dječak poginuo od udara struje penjući se na vagon radi selfi fotografije

Dječak nepoznatog identiteta, iz zavidovićkog naselja Brezik, smrtno je stradao u popodnevnim satima na željezničkoj …