Naslovna / Crna hronika / MEDIJI GLUHI I NIJEMI: Rusija i Iran pred očima čitavog svijeta čine stravične zločine nad sirijskim stanovništvom, a Međunarodna zajednica samo posmatra i izražava zabrinutost?!

MEDIJI GLUHI I NIJEMI: Rusija i Iran pred očima čitavog svijeta čine stravične zločine nad sirijskim stanovništvom, a Međunarodna zajednica samo posmatra i izražava zabrinutost?!

Prema našim saznanjima iz prve ruke – Ono što se dešava u Istočnoj Guti, u predgrađu Damaska, u Siriji je humanitarna katastrofa i borba protiv čovječnosti prije ičega drugog! Rusija i Iran pred očima čitavog svijeta čine stravične zločine nad sirijskim stanovništvom, a Međunarodna zajednica samo posmatra i izražava zabrinutost?!

Zanimljivo je i kako naši domaći, islamofobični, mediji zanemaruju/ignorišu/minimiziraju pitanje humanitarne katastrofe u Siriji, iako je to glavna vijest najpoznatijih svjetskih medijskih kuća, ali zato ne fali vijesti o nekakvim tzv. vehabijama, radikalnim grupama i drugim nebulozama!

Izvor: Kakanjinfo.com 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Turske zračne snage uništile 14 uporišta PKK-a na sjeveru Iraka

Turska avijacija izvela je žestoke napade na planini Kandil koja slovi za kolijevku terorističke organizacije …