Naslovna / Crna hronika / MEDIJI GLUHI I NIJEMI: Rusija i Iran pred očima čitavog svijeta čine stravične zločine nad sirijskim stanovništvom, a Međunarodna zajednica samo posmatra i izražava zabrinutost?!

MEDIJI GLUHI I NIJEMI: Rusija i Iran pred očima čitavog svijeta čine stravične zločine nad sirijskim stanovništvom, a Međunarodna zajednica samo posmatra i izražava zabrinutost?!

Prema našim saznanjima iz prve ruke – Ono što se dešava u Istočnoj Guti, u predgrađu Damaska, u Siriji je humanitarna katastrofa i borba protiv čovječnosti prije ičega drugog! Rusija i Iran pred očima čitavog svijeta čine stravične zločine nad sirijskim stanovništvom, a Međunarodna zajednica samo posmatra i izražava zabrinutost?!

Zanimljivo je i kako naši domaći, islamofobični, mediji zanemaruju/ignorišu/minimiziraju pitanje humanitarne katastrofe u Siriji, iako je to glavna vijest najpoznatijih svjetskih medijskih kuća, ali zato ne fali vijesti o nekakvim tzv. vehabijama, radikalnim grupama i drugim nebulozama!

Izvor: Kakanjinfo.com 

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

U KB Zenica repetirao pištolj na ljekara, jer je dugo čekao na pregled

Šokantan slučaj dogodio se u petak na Odjelu otorinolaringologije i maksilofacijalne hirurgije kad je M. …