Naslovna / Kakanj / Definisanje zajedničkih stavova oko koncesije: Radni sastanak općinskih načelnika Fazlića, Mandre i Zaimovića

Definisanje zajedničkih stavova oko koncesije: Radni sastanak općinskih načelnika Fazlića, Mandre i Zaimovića

U petak je u kabinetu općinskog načelnika Ilijaša održan radni sastanak na kojem su prisustvovali ilijaški načelnik Akif Fazlić, načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra i načelnik Općine Breza Munib Zaimović.

Tema sastanka bila je definisanje zajedničkih stavova u cilju rješavanja problematike uvođenja koncesivnih naknada za eksploataciju uglja na područjima ove tri općine.

Također, razgovaralo se i o zajedničkim projektima Općina Ilijaš i Breza iz oblasti komunalnih djelatnosti, kao i ostalim oblicima međuopćinske saradnje Općina Ilijaš, Breza i Kakanj.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Porodica Anesa Begića – Za sada dovoljna moralna podrška koju nam dajete!

Hvala svim dobrim ljudima za moralnu i svaku drugu vrstu pomoći, u proteklom periodu nije …