Naslovna / Kakanj / DF SVEČANO OTVORIO “VRATA STRANKE” U KAKNJU NA NOVOJ LOKACIJI, NOVO RUKOVODSTVO NA ČELU!

DF SVEČANO OTVORIO “VRATA STRANKE” U KAKNJU NA NOVOJ LOKACIJI, NOVO RUKOVODSTVO NA ČELU!

Kakanjski DF je u subotu svoje sjedište obnovio i preselio na novu lokaciju u “bivšu” Upravnu zgradu GMK Kakanj kod Robot centra Kakanj.

Uz nekoliko zvanica i predstavnika Kantonalnog DF i i njihovih uvaženih članova bili su prisutni i drugi gosti, novi članovi i mediji.

Članovi rukovodstva stranke na općinskom ispred kojih je sada Sedmedin Amidžić i aktuelni vijećnik DF-a u Kaknju, a sada i kao povjerenik ističe da preseljenje kancelarije jeste pitanje tehničke prirode, ali da nosi i određene poruke.

Video detalj svečanog otvaranja novih prostorija za rad OO DF KakanjU Kaknju Izabrano novo rukovodstvo i povjereništvo za predstojeće Opće izbore 2018

Posted by Kakanj Info on Saturday, August 11, 2018

“Prije svega otvaranje vrata ove kancelarije u prenesenom smislu jeste i “otvaranje vrata stranke” kako za aktuelne članove i simpatizere, tako i za nove ljude, nove ideje i novu energiju. U kancelariji će se u narednom periodu odvijati živa aktivnost i pozivaju se građani Kaknja, kao i članovi stranke, koji žele raditi i doprinositi daljem snaženju stranke, promociji ideje i ostvarivanju boljih rezultata, da se pridruže i učestvuju u predstojećim aktivnostima”, izjavio je Amidžić.

Kao podrška radom novog saziva kakanjskog DF-a pojavili su se Alma Kratina predsjednica kantonalnog DF-a, Hajrudin Žilić i Edin Arnaut koji su dali nesebičnu podršku novom rukvodstvu stranke.

Sedmedin Amiđić ispred OO DF Kakanj svečano otvorio nove prostorije stranke, upisani novi članovi, danas održana sjednica predsjedništva DF-a

Posted by Kakanj Info on Saturday, August 11, 2018