Naslovna / Kakanj / Izvinjenje građanima Kaknja zbog nestanka vode – Snadbijevanje se očekuje oko 21 h

Izvinjenje građanima Kaknja zbog nestanka vode – Snadbijevanje se očekuje oko 21 h

Građanima Kaknja koji stanuju u užem gradskom području upućujemo izvinjenje i izraze žaljenja zbog nestanka vode u kasnim popodnevnim i večernjim satima. Do prekida u snabdijevanju vodom došlo je zbog presijecanje vodovodne cijevi u blizini mosta kod Boračke zgrade od strane izvođača radova na rekonstrukciji centralnog gradskog dijela Kaknja.

Od strane nadzornih organa bit će utvrđene tačne okolnosti pod kojima je došlo do ove neželjene situacije.

Ekipe Javnog preduzeća “Vodokom” su brzo reagirale, tako da se uskoro očekuje normalizacija snabdijevanja vodom. “Vodokomu” zahvaljujemo za brzu akciju na popravci.

P.S.

19.58 h, prema posljednjim informacijama koje smo dobili od ekipe “Vodokoma” normalizacija snabdijevanja vodom se očekuje oko 21.00 h.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Kakanjke će TRENINIRATI NA OTVORENOM SA ATRAKTIVNOM LEJLOM ŠEBIĆ

Obavještavamo dame i sve zaljubljenice u fitness da će se u sklopu Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjski …