Naslovna / Kakanj / Načelnik Nermin Mandra skijao na Ponijerima: “Zaista se radujem kada vidim da građani Kaknja i brojni gosti iz drugih gradova uživaju u čarima Ponijera”

Načelnik Nermin Mandra skijao na Ponijerima: “Zaista se radujem kada vidim da građani Kaknja i brojni gosti iz drugih gradova uživaju u čarima Ponijera”

Uvažavajući činjenicu da radnim danima vlada puno veći interes skijaša za skijanje u noćnom terminu, Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj je proteklih nekoliko dana organizirala noćno skijanje na Ponijerima, dok će tokom predstojećeg vikenda biti organizirano i dnevno i noćno skijanje. U periodu zime koja više liči na rano proljeće JU KSC Kakanj osigurava maksimum zimskog ugođaja na Ponijerima.

U četvrtak 25.januara na Ponijerima je u večernjem terminu skijao i načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

“Zaista se radujem kada vidim da građani Kaknja i brojni gosti iz drugih gradova uživaju u čarima Ponijera”, rekao je načelnik Mandra.

U subotu 27.januara 2018.godine Općina Kakanj će osigurati besplatan prijevoz za sve zainteresirane do vazdušne banje i ski-centra Ponijeri.

Polazak autobusa je u 9:00 sati ispred gradske sahat-kule, a povratak sa Ponijera je u 16:00 sati.

Potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere autobusom putem telefona sa brojem 032/771 800, lokal 882.

Prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 sati.

Prijevoz će se vršiti ukoliko broj prijavljenih građana bude iznosio minimalno 20.

Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

Načelnik Nermin Mandra skijao na Ponijerima

 

JU KSC kupila motorne sanke

Klupa za fotkanje

Foto: Ski-staza Ponijeri

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Herojska uloga boraca prikazana kroz – Monografiju “Kakanj u Odbrambenom i oslobodilačkom ratu 1992-1995.godina”

Nakon što su i najveći optimisti počeli gubiti nadu da će ikada biti napisana i …