Naslovna / Intervju / Nedavno anketirani građani KAKNJA: Zadovoljni uslugama Doma zdravlja Kakanj ali uvijek može bolje!

Nedavno anketirani građani KAKNJA: Zadovoljni uslugama Doma zdravlja Kakanj ali uvijek može bolje!

ANKETA: Koliko ste zadovoljni zdravstvenim uslugama i radom Doma zdravlja Kakanj?

GRAĐANI: Zadovoljni smo uslugama i uvijek može bolje!

Adela Škulj

Obzirom na to kakvi su im uslovi za rad mogu reći da sam zadovoljna a budući da jedino posjećujem jedino odjel pedijatrije o njemu i govorim dok za druge odjele ne mogu komentarisati jer ih ne posjećujem.

 

Bahrudin Mujić

Pa prilično sam zadovoljan uslugama, interventnom službom, radnici nastoje da koliko god su u mogučnosti da što brže,efikasnije, kvalitenije pruže pomoć…a naročito sam zadovoljan radom odjelom za medicinu rada i osobljem tog odjela. Kakanjski dom zdravlja u odnosu na ranije godine je velikoj mjeri uznapredovao.

 

 

 

 

 

Admira Smaka

Zadovoljna sam kako uslugama Doma zdravlja Kakanj, tako i blizinom porodičnih ambulanti. Također moram naglasiti da sam zadovoljna i brojem dijagnostičkih pregleda koji se mogu obaviti u našem Domu zdravlja, kao i uređenjem prostorija u i oko Doma zdravlja tako i proširenjem parking prostora.

 

 

 

 

 

Ilda Gadžun

Iskreno, zadovoljna sam, u zadnje vrijeme ne posjećujem naš kakanjski Dom zdravlja ali kada sam dolazila sve dobro prođe.

 

 

 

 

 

 

Mukadesa Muminović

Ja hvala Bogu rijetko posjećujem ljekara, mada čujem da su utisci različiti ali vidan je napredak, lakše je recimo auto parkirati mada to vozači znaju zloupotrebljavati, parkiraju automobil jer nađu idealno mjesto kod Doma zdravlja a onda odu šetati u grad. Pozitivno je što bolesni imaju Hemodijalizni centar, a samo da se još malo pokušaju smanjiti gužve da je više doktora za pacijente kako bi se izbjegle gužve.

 

 

 

 

Armina Fejzović

Ja baš imam neka loša iskustva, sestre karton šalju iz jedne ambulante u drugu po godinu dana, recimo imala sam loše iskustvo za ultrazvuk abdomena a potom i neadekvatan odnos pojedinih sestara prema pacijentima. Po meni  dosta pozitivno su usluge u ovim mjesnim/lokalnim ambulantama porodične medicine, ali i tu su iskustva različita u odnosu na druge ogranke. U matičnoj ambulanti gdje i jesam osoblje su jedna zdrava”ekipa koja se trudi da ti pomogne u svakom smislu koliko god je to moguće.

 

 

 

 

Ajla Hadžić

Za mene je kakanjski Dom zdravlja jedna organizovana zdravstvena ustanova koja nudi dobru zdravstvenu uslugu i njegu građanima. Dolaskom novog direktora ta ustanova je dobila mnogo novih aparata, ljubaznog osoblja. Može naravno  i bolje ali se u određenim trenutcima ne trebaju gledati sitnice. Neuropsihijatrija, psiholog također iako su prevelike gužve i ogroman je broj pacijenata na hodniku tu nekako najbrže funkcioniše. Samo mala zamjerka je što se na dječijem odjelu dešava često da se predugo čeka. Sve u svemu, i mi kao pacijenti moramo nekad imati razumijevanja jer ne može se svakome podjednako ugoditi.

 

 

 

Kakanjinfo.com

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Ove godine u Kaknju veći broj rođenih za 48

Tokom 2018. godine, zaključno sa 3.decembrom, u matičnu knjigu rođenih u Kaknju izvršena su 442 …