Naslovna / Kakanj / Nezavisni blok održao inicijalni sastanak simpatizera i članova; Kakanj posjetili Senad Šepić i Fuad Kasumović !

Nezavisni blok održao inicijalni sastanak simpatizera i članova; Kakanj posjetili Senad Šepić i Fuad Kasumović !

U Kaknju je sinoć održan inicijalni sastanak i druženje članova i simpatizera Nezavisnog bloka. Prisutnima su se obratili predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić i gradonačelnik Zenice i član predsjedništva Nezavisnog bloka Fuad Kasumović.


“Nezavisni blok nudi jednaku šansu za svakoga, bez obzira na spol, vjeroispovjest, obrazovanje i druga opredjeljenja”, izjavio je Šepić.
Kasumović je poručio da su čuda moguća. ” Kad sam ja sam uspio pobijediti u Zenici za poziciju gradonačelnika, sve je moguće. A prijetnje ratom više nikome ne trebaju”.

Kasumović je kazao da Nezavisni blok nema ništa protiv bilo koje druge političke partije ili stranke. Opći izbori su u oktobru i svako treba glasati prema svojoj savjesti, izjavio je Kasumović.
Mnogobrojni prisutni su slobodno postavljali pitanja na koja su dobili odgovore, čak i na pitanja i konstatacije kritičkog karaktera.
Kontakt osoba za sve dodatne informacije i pristup Nezavisnom bloku je koordinator Edib Smolo.

Kakanjinfo.com 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Porodica Anesa Begića – Za sada dovoljna moralna podrška koju nam dajete!

Hvala svim dobrim ljudima za moralnu i svaku drugu vrstu pomoći, u proteklom periodu nije …