Naslovna / Kakanj / Općina Kakanj brine o svojim građanima: U subotu 9.decembra prvi ovogodišnji odlazak i besplatan prijevoz do Ponijera i nazad

Općina Kakanj brine o svojim građanima: U subotu 9.decembra prvi ovogodišnji odlazak i besplatan prijevoz do Ponijera i nazad

U subotu 9.decembra 2017.godine Općina Kakanj će osigurati besplatan prijevoz za sve zainteresirane do vazdušne banje i ski-centra Ponijeri. Polazak autobusa je u 9:00 sati ispred gradske sahat-kule, a povratak sa Ponijera je u 16:00 sati.

Potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere autobusom putem telefona sa brojem 032/771 800, lokal 882. Prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 sati.

Općina Kakanj planira osigurati besplatan prijevoz vikendom tokom zimske sezone, ovisno o vremenskim prilikama na Ponijerima, visini snježnog pokrivača i uslovima za uživanje u zimskim radostima. O svakom novom terminu besplatnog prijevoza do Ponijera javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Porodica Anesa Begića – Za sada dovoljna moralna podrška koju nam dajete!

Hvala svim dobrim ljudima za moralnu i svaku drugu vrstu pomoći, u proteklom periodu nije …