Naslovna / Kakanj / Podignute “rampe” na pružnim prelazima: Niko ne raguje, ili se čeka da neko nastrada ili pogine!?

Podignute “rampe” na pružnim prelazima: Niko ne raguje, ili se čeka da neko nastrada ili pogine!?

Po ko zna koji put priča na društvenim mrežama među rajom, najviše o spuštenim rampama na pružnim prelazima na kakanjskim prugama između mjesnih zajednica. U zadnje vrijeme česte su fotografije i video snimci kako vozovi prolaze a rampe ne rade a ne rade ni semafori. Kako god, mnogi su zabrinuti iz dana u dan i oni koji prolaze pješe ali i oni koji preko istih prelaza prelaze sa svojim automobilima. Mnogo je snimaka do sad koji ukazuju da ovi prelazi niszu sigurni za prolaz.

POGLEDAJTE PROMOTIVNE CIJENE BAZENA U KAKANJSKOM BAUCENTRU (BY TRGOŠPED)

SHARE, SHARE, SHARE I PRONAĐI NEŠTO ZA SEBE! ⬅️⬅️⬅️🌊🌊🌊🌞🌞🌞🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️✅🆕🆕POGLEDAJTE PROMOTIVNE CIJENE BAZENA U KAKANJSKOM BAUCENTRU (BY TRGOŠPED)🌊BAZENI RENOMIRANOG PROIZVOĐAČA "INTEX"🌞🌞STIGLO JE LJETO I VRIJEME JE ZA BAZENE U DVORIŠTU👉NAJPOVOLJNIJE CIJENE BAZENA I OPREME ZA BAZENE👇👇👇👉Bazeni Intex Steel Frame su nadzemni bazeni sa metalnom konstrukcijom. Metalni nosači su izrađeni od čelika i zaštićeni su posebnom prevlakom koja sprečava njihovo hrđanje.Bazen možete samostalno namontirati. Tijelo bazena je izrađeno od veoma čvrstih i otpornih materijala koji su namenjeni za višegodišnju upotreb.Sastavni dijelovi kompleta velikih bazena čine i filterska pumpa koja prečišćava vodu u bazenu i odstranjuje mehaničke nečistoće.Nikada nije bilo lakše i jeftinije napraviti bazen u svom dvorištu. Rashladite se i zabavite uz Intex bazene.Kada sezona prođe, bazen možete isprazniti i odložiti na adekvatno mesto, ili, ga ostaviti napolju.POSJETITE KAKANJSKI BAUCENTAR BY TRGOŠPED I IZABERITE BAZEN ZA SEBE I SVOJU PORODICU.Posjetite ove linkove i izaberite bazen za sebe:

Posted by Kakanj Info on Sunday, June 16, 2019

Zato preko anšeg medija građa i apeuluju političare ili one koji su najviše nadležni a koji rukovode ŽELJEZNICAMA FEDERACIJE BIH da probaju da riješe ove i slične probleme jer ne do Bog danas sutra, ode nečiji život, možda djeteta ili nekog drugog. Ne bi trebalo čekati da se ovakav ili sličan scenarij dogodi jer vrijedniji je nečiji život od bilo kakve rame ili sličnog prelaza.

Kakanjinfo.com