Naslovna / Kakanj / PREMIJERA: Predstavljena nova autorska pjesma i spot “Zli anđeli” Deniala Ahmetovića

PREMIJERA: Predstavljena nova autorska pjesma i spot “Zli anđeli” Deniala Ahmetovića

Denial Ahmetović oduvijek je plijenio pažnju raskošnim talentom, dječačkim šarmom, ali i borbom na bh. estradnom nebu. Okušao se i kao autor.

Njegova posljednja pjesma „Lični heroj“, osvojila je radijske etere i dospjela u sami vrh najslušanijih pjesama. To mu je bio „vjetar u leđa“ da publici pokloni opet dio sebe, jer kako sam kaže: „Svaka moja pjesma je dio mene, i rado je dijelim sa publikom“.

Njegova nova autorska numera nosi naziv „Zli anđeli“ za koju je aranžman uradio Amil Lojo. Jedan od stihova u pjesmi počinje ovako: „Imao sam dvjesto prije tebe, a ostala si samo ti“.

PREMIJERNO // ZLI ANDJELI // OFFICIAL VIDEO 4K

“Mnogo emocija, truda i ljubavi samo za vas, predstavljam vam premijerno svoju novu pjesmu “Zli anđeli” za koju sam radio muziku i tekst. Moje emocije pretvorene u djelo, nadam se da će vam se svidjeti , a isto tako da čete podržati moj rad i podržati me sa sherovanjem i lajkanjem ove pjesme”, poručio je fanovima Deny na svom facebook profilu.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Porodica Anesa Begića – Za sada dovoljna moralna podrška koju nam dajete!

Hvala svim dobrim ljudima za moralnu i svaku drugu vrstu pomoći, u proteklom periodu nije …