Naslovna / Kakanj / Radio klub Kakanj treći na ARG takmičenju “Doboj Open 2016”

Radio klub Kakanj treći na ARG takmičenju “Doboj Open 2016”

radio klub kakanj

Peto ovogodišnje takmičenje u radiogonimetriji  održano je u nedjelju 24.07. na lokalitetu Matuzići u organizaciji radio kluba „Gornji Grad“ Doboj na kojem je učešće uzelo 15 radio klubova iz Bosne i Hercegovine i jedan radio klub iz Slovenije.

-Po veoma sparnom vremenu i veoma zahtjevnoj stazi u dužini od 8-10 km naši članovi su se istinski potrudili  i donijeli još jedan pehar u Kakanj sa jednom zlatnom,dvije srebrene i jednom bronzanom medaljom, kazali su za Kaportal.ba iz radio kluba Kakanj.

Osvajači medalja su: Amela Sarajlić-Šišić, Ž-35 -zlatna medalja; Lamija Fetić, Ž-19 – srebrena medalja;Muhamed Fejzović, M-19 – srebrena medalja i Edna Sarajlić, Ž-21 – bronzana medalja.

Obzirom da smo sa samo 9. takmičara donijeli pehar i visoko treće mjesto našeg kluba jako smo zadovoljni. Ovom prilikom najavljujemo slijedeće takmičenje koje će se održati 07.08.u Doborvocima kod Gračanice, gdje očekujemo još bolje rezultate i još bolji plasman našeg kluba. Ovom prilikom želimo da čestitamo organizatoru na vrhunskoj organizaciji, dodali su iz kakanjskog radio kluba “Kakanj” Kakanj E73EKK.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *