Naslovna / Ekskluzivno / Rudarenje u Kaknju: Centralni dnevnik FACE TV-a i Senad Hadžifejzović, uživo 22.decembra iz Kaknja

Rudarenje u Kaknju: Centralni dnevnik FACE TV-a i Senad Hadžifejzović, uživo 22.decembra iz Kaknja

U petak 22.decembra 2017.godine FACE Televizija će uživo iz Kaknja od 18:45 sati, iz velike sale Doma kulture, emitirati Centralni dnevnik, jednu od najgledanijih informativnih emisija u BiH.

U emisiji će biti riječi o brojnim temama, a centralna tema će biti rudaranje u Kaknju, obzirom da će 21.decembra biti obilježen Dan rudara. U emisiji će biti riječi o kakanjskom rudarstvu, kakanjskoj privredi, uspješnom kakanjskom sportu, kulturno-historijskim znamenitostima…

“…ono što je zamrlo u velikom, nije u malom gradu. Kultura, umjetnost, muzej, muzika, historija, mali gradovi su velika čuda, a veliki gradovi se samo čude koliko su veliki”, rekao je u najavi emitiranja Centralnog dnevnika iz Kaknja Senad Hadžifejzović, urednik i voditelj emisije i osnivač FACE TV.

Najavu pogledajte od 1:27:37:

 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Kakanjski Romi dobijaju šestu po redu zgradu socijalnog stanovanja u naselju Varda

U toku su radovi na izgradnji šeste po redu zgrade socijalnog stanovanja sa 6 stanova u …