Naslovna / Ekskluzivno / Sramotno: Zbog dugovanja – Prostorije MZ Doboj i ambulanta bez struje i grijanja!?

Sramotno: Zbog dugovanja – Prostorije MZ Doboj i ambulanta bez struje i grijanja!?

Skoro mjesec dana društvene prostorije MZ Doboj zajedno sa prizemljem ambulantom porodične medicine u Doboju su bez struje ali i grijanje.

Naime, kako saznaje naš portal od aktulenog novoizabranog predsjednika Edina Hadžića, razlog isključenja koja su se po prvi put desila nakon što je ova zgrada napravljen su ogromna dugovanja koja su se akumulirala radom prethodnog savjeta i predsjednika mjesne zajednice a koja nisu uredno i na vrijeme servisirana kako bi se izbjegao ovaj problem.

Kako saznajemo od mještana Doboja i pacijenata ambulante u Doboju najveći problem posebno pred zimski period predstavlja grijanje koje je isključeno a prostorije ambulante su dodatno ostale i bez telefona.

“Trpe svi a posebno mnogobrojni pacijenti koji dolaze kako bi se liječili. Kako će se stvari riješiti predstoji da se vidi a mrak i zima su se nadvili trenutno nad prostorijama za rad MZ Doboj. Ovo je sramota! – kaže jedan od prisutnih pacijenata koji je došao na pregled.

Kako saznajemo, aktuelni predsjednik MZ Doboj Edin Hadžić je odmah po prijemu mandata krenuo u akciju rješavanja ovog problema za koji se nada da će se brzo iznaći rješenje kako bi ponovo  prostorije za rad postale funkcionalne a ambulanta topla i osvijetljena.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Kakanjski Romi dobijaju šestu po redu zgradu socijalnog stanovanja u naselju Varda

U toku su radovi na izgradnji šeste po redu zgrade socijalnog stanovanja sa 6 stanova u …