Naslovna / Kakanj / Studentska avantura – pohod na Bjelašnicu kreće i iz Kaknja!

Studentska avantura – pohod na Bjelašnicu kreće i iz Kaknja!

Studentska avantura – pohod na Bjelašnicu

Biti će organizovan i cjelodnevni party uz najbolje sarajevske DJ-eve.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na skoro svim fakultetima kod svojih studentskih predstavnika

 Studentski pohodi u suradnji sa Studentskim parlamentom Univerziteta u Sarajevu i studentskim organizacijama Univerziteta već sedmu godinu za redom organizuju tradicionalni Studentski pohod na Bjelašnicu, koji je već provjereno najbolja zabava na planini i održava se u Babinom dolu.

ORGANIZOVAN POLAZAK IZ KAKNJA, ZENICE I VISOKOG

Obavještavamo sve zinteresovane da je organizovan prevoz i iz Kaknja a cijena karte je 12 KM, kontakt osoba je : IZUDIN HRUSTO (062 278 322).

U nedjelju 24.12.2017. organizuje se studentski pohod na Bjelašnicu, a polazak je u 9:00 iz Kampusa Univerziteta u Sarajevu.

U aktivnostima na pohodu učestvuje nekoliko hiljada studenata i mladih koji uz jako povoljne cijene i zabavni sadržaj provedu dan na planini.

Zahvaljujući ZOI'84 studenti će imati specijalne cijene ski pass-a, koji ove godine su poboljšali uslugu, a pored skijanja i bordanja, biti će organizovane i sljedeće besplatne aktivnosti:

 

–    Pravljenje figura u snijegu

–    Sankanju,

–    Fudbal na snijegu

–    Druženje uz planinski grah i čaj,

–    Povlačenje konopca,

–    Skakanje u vreći,

–    Grudvanje,

–    Nagradne igre i još mnogo zanimljivih aktivnosti.

 

Uz navedene aktivnosti, biti će organizovan i cjelodnevni party uz najbolje sarajevske DJ-eve. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na skoro svim fakultetima kod svojih studentskih predstavnika fakulteta na Univerzitetu u Sarajevu, a glavna prijava je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

 

Pozivamo sve mlade da se prijave na najveću ovogodišnju zabavu na našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici!

 

Više o eventu pogledajte OVDJE.

 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

KAKANJINFO OTKRIVA – UZIMANJE LOPATOM IZ DRŽAVNE KASE: Ko je jamio, jamio: Kako se dijeli novac za podizanje eko-svijesti!

Upravni odbor Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine, na prijedlog direktora Fonda Fuada …