Naslovna / Kakanj / Sutra Centralna javna rasprava o nabavci, držanju i nošenju oružja

Sutra Centralna javna rasprava o nabavci, držanju i nošenju oružja

Centralna javna rasprava za područje Kaknja na kojoj će svi prisutni moći dobiti potrebna pojašnjenja će se održati u srijedu 20. juna 2018. godine sa početkom u 10.00 sati u sali Općinskog vijeća Kakanj

Na osnovu zaključka Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, broj: 01-02-8509/18 od 22.05.2018. godine, kojim se prihvata Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije, te kojim se isti upućuje u javnu raspravu u općine Zeničko-dobojskog kantona, otvorena je javna rasprava o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije.

Centralna javna rasprava za područje Kaknja na kojoj će svi prisutni moći dobiti potrebna pojašnjenja će se održati u srijedu 20. juna 2018. godine sa početkom u 10.00 sati u sali Općinskog vijeća Kakanj (zgrada Općine, prizemlje).

Organizatori javne rasprave su Općinski načelnik i Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK.

Tekst Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije dostupan je u Stručnoj službi za poslove Općinskog načelnika (kontakt osoba: Enver Kusić, sekretar Općine Kakanj, telefon 032/555-301), na oglasnoj ploči Općine, te na web stranicama Općine Kakanj (klik ovdje) i Zeničko-dobojskog kantona (www.zdk.ba i www.mupzdk.gov.ba).

Prijedlozi, mišljenja i sugestije se mogu dostaviti putem e-maila: opcinaka@bih.net.ba.

Pozivamo građane da se uključe javnu raspravu, te da iznesu svoje prijedloge, stavove i sugestije

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Amar Gile i Amel Tuka kao podrška Aldinu Šljivi za načelnika Kaknja!

Svjetski a naši ambasadori, poznati kakanjci, BH atletičar Amel Tuka i Zvijezda Granda Amar Jašarspahić …