Naslovna / Kakanj / U Kaknju će više od 600 osoba dobiti naknade za rad u biračkim odborima tokom Lokalnih izbora

U Kaknju će više od 600 osoba dobiti naknade za rad u biračkim odborima tokom Lokalnih izbora

cik151020142

Proteklih dana dobili smo nekoliko upita građana u vezi početka isplate naknada za rad u biračkim odborima na proteklim lokalnim izborima. Stoga, želimo pojasniti da su isplate počele, međutim nemoguće je odmah izvršiti isplatu za više od 600 osoba obzirom da za svaku isplatu treba popuniti obrasce, obračunati poreze i sl, tako da će se isplate vršiti u narednim danima, u skladu sa dinamikom pripreme obračuna koja je ubrzana, ali ipak zahtijeva određeno vrijeme obzirom da osim ovih isplata Služba za finansije priprema i realizira i sve druge svakodnevne tekuće isplate iz Budžeta Općine Kakanj. U konačnici bit će izvršene isplate za sve osobe kojima pripada ova naknada.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Oglas za prijem i upis djece u Javnu ustanovu za predškolski odgoj i obrazovanje “Mladost” Kakanj u pedagoškoj 2017/2018.godin

Poštovani roditelji, obavještavamo vas da od 20.02.2018. godine počinje upisni rok djece u Javnu ustanovu za …