Naslovna / Kakanj / U posjeti Kaknju sutra Bakir Izetbegović – član Predsjedništva Bosne i Hercegovine

U posjeti Kaknju sutra Bakir Izetbegović – član Predsjedništva Bosne i Hercegovine

U četvrtak 22.februara 2018.godine Kakanj će posjetiti član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović. U okviru posjete Kaknju, u 11:00 sati u sali Općinskog vijeća Kakanj bit će upriličen sastanak sa predstavnicima boračkih organizacija sa područja općine Kakanj i nekoliko drugih općina iz nekadašnje zone odgovornosti Trećeg korpusa Armije R BiH.

Na sastanku će biti riječi o svijetloj i hrabroj borbi boraca Trećeg korpusa Armije R BiH u periodu Odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995.

U periodu Odbrambeno-oslobodilačkog rata kakanjske brigade su bile u sastavu Trećeg korpusa, a u Kaknju je bio smješten i Glavni štab Armije R BiH, pa stoga organizacija ovakvog događaja u Kaknju predstavlja čast za sve kakanjske patriote.

Molimo medije da, u skladu sa mogućnostima, prate ovaj događaj.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Porodica Anesa Begića – Za sada dovoljna moralna podrška koju nam dajete!

Hvala svim dobrim ljudima za moralnu i svaku drugu vrstu pomoći, u proteklom periodu nije …