Naslovna / Biznis / Urban i moderan: Zavirite u Ekskluzivni frizerski salon “CRNI 2”

Urban i moderan: Zavirite u Ekskluzivni frizerski salon “CRNI 2”

U Kaknju (ulica Alije Izetbegovića, Lamela niz A) jučer je svečano otvoren Frizerski salon CRNI 2.

Svjetske trendove u domeni frizerskih usluga možete pronaći upravo u ovom novootvorenom salonu, odnosno salonu koji je od jučer na noovoj lokaciji, odmah u nizu Lamele A, tik uz mikrokreditnu Partner.

Urban, moderan, ujedno tradicionalan pristup upotpunjen sa profesionlanim osobljem, te visoko kvalitetnim materijalima učiniće da dašak svjetskih trenodva osjetite na vlastitoj kosi.

Posted by Kakanj Info on Friday, November 29, 2019

Ovaj Frizerski salon nudi sve inovativne frizerske tretmane, a na samom otvorenju uz goste i stalne mušterije je prisustvovao i popularni pjevač Denial Ahmetović, kao podrška majci, vlasnici salona poznatoj Adisi Ahmetović.

Zlatne i vrijedne ruke tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu garantira Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

Tim salona “CRNI 2” će se u narednom periodu kao i godina do sada potruditi da svoju kreativnost, iskustvo i vještine stavi u vašu kosu, kako bi ona izgledala savršeno i zadovoljila kriterije. Ukoliko želite izgraditi vaš jedinstveni, prepoznatljivi stil “CRNI 2” vam upravo to i pruža. 

U predivnom novom ambijentu salona, napravljeni su odjeli šišanja za muškarce, za žene i poseban odjel za pokrivene žene.

Odjel za pokrivene žene u salonu “CRNI 2”

Kvalitet, znanje, ljubaznost i perfektna komunikacija s klijentima bez sumnje će biti pravi put do uspjeha, pa ne sumnjamo da će ovaj frizerski salon postati jedan od prepoznatljivijih i prestižnijih u našem okruženju.