Naslovna / Kakanj / ZA KAKANJINFO: Mirza Delibašić – pored diplome ponosan sam na Srebrenu značku od UNSA

ZA KAKANJINFO: Mirza Delibašić – pored diplome ponosan sam na Srebrenu značku od UNSA

Svim završenim studentima prvog, drugog i integriranog prvog i drugog ciklusa studija diplome su uručene 7.decembra 2019.godine u Olimpijskoj dvorani „Juan Antonio Samaranch“, a na svečanosti su 192 studenta dobila posebna priznanja Univerziteta u Sarajevu: Zlatna značka Univerziteta u SarajevuSrebrena značka Univerziteta u Sarajevu i Povelja Univerziteta u Sarajevu. Na prvom ciklusu studija 37 diplomanata je odlikovano Zlatnom značkom, najvišim priznanjem Univerziteta u Sarajevu, Srebrenom značkom je odlikovan 81 diplomant, a Povelju Univerziteta u Sarajevu dobilo je 5 diplomanata. Među studentima drugog ciklusa studija 16 magistranta odlikovano je Zlatnom značkom, 35 Srebrenom značkom i 3 Poveljom Univerziteta u Sarajevu
U integriranom studijskom programu I i II ciklusa 3 studenta odlikovana su Zlatnom značkom i 12 studenata Srebrenom značkom.

Posebno nam je zadovoljstvo i čast istaknuti da su među 192 najuspješnija magistranta i diplomanta I i II ciklusa studija i integriranog studijskog programa I i II ciklusa i bivši kakanjski gimnazijalci.

Pitali smo ih šta za njih znači ova vrijedna nagrada kao i sam period studiranja?

Mirza Delibašić – pored diplome ponosan sam na Srebrenu značku od UNSA

„Ponosan sam što mi je, kao rezultat napornog rada tokom prethodne tri godine, pored diplome uručeno i priznanje u vidu srebrene značke Univerziteta u Sarajevu. Poseban događaj predstavljala je i sama ceremonija promocije, koja će mi ostati u lijepom sjećanju, i biti motivacija za dalji rad. Posebno čestitam i kolegama, mojim jako dobrim prijateljima na njihovim priznanjima. Drago mi je da naš grad predstavljamo u najboljem svjetlu. hvala vama još jednom što ste prepoznali naše uspjehe i to objavili“, izjavio je Delibašić.