Naslovna / Kakanj / Zlato za gimnazijalke: Na Federalnom takmičenju iz odbojke osvojile prvo mjesto

Zlato za gimnazijalke: Na Federalnom takmičenju iz odbojke osvojile prvo mjesto

U subotu, 13.5.2017. godine u Sarajevu, održano je  Federalno takmičenje  iz odbojke za učenike osnovnih i srednjih škola.

Fotografija korisnika/ce Gimnazija "Muhsin Rizvić", Kakanj.Naš grad je također imao predstavnike – učenice Gimanzije ”Muhsin Rizvić” koje su osvojile prvo mjesto i na taj način predstavile svoju školu, sebe i svoj grad u najboljem svjetlu.

Pod vodstvom profesora Ljubović Zekerijaha, osvojivši zlato,direktno su se plasirale na Državno takmičenje.

Drugoplasirana je ekipa Lukavca, a treće mjesto je pripalo učenicama iz Sarajeva.

Učenice koje su učestvovale : Kanita Đokić, Mia Petrović, Lejla Ganić, Una Alagić, Elma Škulj, Merjem Delibašić, Elma Berbić,  Majra Ganić  ( kapiten ) te učenice STŠ ”Kemal Kapetanović” Ajla Smolo i Adna Neimarlija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Načelnik Nermin Mandra: Neka mirišu ramazanski somuni, neka se porodica, rodbina i prijatelji okupljaju na iftarima, neka jača međusobno poštovanje i uvažavanje ljudi

Sa željom da mubarek mjesec Ramazan u živote vjernika donese novu vedrinu, snagu i optimizam, …