Naslovna / Kultura / JU KSC Kakanj: Nudimo uslugu profesionalnog ozvučenja manifestacija i programa bilo koje vrste

JU KSC Kakanj: Nudimo uslugu profesionalnog ozvučenja manifestacija i programa bilo koje vrste

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj pored usluge iznajmljivanja u zakup raspoložive opreme i prostora na određene vremenske periode, što uključuje i iznajmljivanje velike bine, sada vrši i uslugu profesionalnog ozvučenja manifestacija i programa bilo koje vrste. Usluge ozvučenja se mogu vršiti na različitim aktivnostima i svečanostima poput vjerskih, sportskih, kulturnih i drugih programa, svečanih akademija, različitih prijema itd.

Ustanova raspolaže setom opreme od koje izdvajamo profesionalne miksete i pojačala (dynacord, QSC, Phonic itd), zvučnike (electro voice, FBT, JBL), namjenske mikrofone (daljinske, širokopojasne, usmjerene i vokalne), multicor, stalke, te ostalu prateću opremu.

Profesionalno osoblje Ustanove će se potruditi da usluga i kvalitet budu na najvišem nivou.

Ukoliko vam je potrebna usluga ozvučenja na nekoj od navedenih manifestacija možete nas kontaktirati na broj telefona 032/771-920 ili putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba!

Cijena i druge pojedinosti se određuju prilikom procjene događaja kao i obima posla.

 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Prolongiran datum izvođenja predstave “Čudni događaji u noći muzeja”

Obavještavamo građane da je prolongiran datum premijernog izvođenja pozorišne predstave “Čudni događaji u noći muzeja” …