Naslovna / Kakanjski dani 2017 / Kakanjski dani 2017: Promocija knjige „Čuvarkuća“ autora Tarika Đođića

Kakanjski dani 2017: Promocija knjige „Čuvarkuća“ autora Tarika Đođića

Javna ustanova „Gradska biblioteka“ Kakanj organizuje promociju knjige „Čuvarkuća“ autora Tarika Đođića.  Promocija će biti upriličena u četvrtak 3. augusta 2017.  godine u 20,00 sati u Bašti Doma kulture Kakanj.

Na promociji učestvuju Abdulah Sidran, Goran Milić, Ademir Kenović, Armin Muzaferija, Adnan Rondić i Tarik Đođić .

O knjizi:

„ Rijedak je miks emocija, nostalgije, djetinjstva, opisa jedne male sredine i života u kojemu se svi mogu prepoznati. Iz maloga u veće, iz većega u univerzalno. Impresivno je, nakon svega što se dogodilo njegovoj obitelji i sredini iz koje je ponikao, Tarikova suptilnost u razlikovanju pojedinačnih i kolektivnih odgovornosti za Dobro i Zlo. Ako se u nekim drugim državama tako ne razmišlja, u Bosni i Hercegovini je to imperativ“ (Goran Milić).

Pozivamo građane da prisustvuju promociji.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Petnaest računara s opremom za učenike OŠ „M. M. Bašeskija” od TC KAKANJ

Jutros je TC Kakanj donirala računare za učenike OŠ „M. M. Bašeskija”. TC Kakanj kao odgovorno …