Naslovna / Kultura / Zavirite na probu učesnika koncerta filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu”

Zavirite na probu učesnika koncerta filmske muzike “Bilo jednom na Balkanu”

screenshot_1

Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj priprema koncert domaće filmske muzike pod nazivom “Bilo jednom na Balkanu”. Koncert će premijerno biti održan 24. novembra 2016. godine u Domu kulture, sa početkom u 19:30 sati.

U realizaciju projekta, pored JU KSC, uključeno je još nekoliko različitih organizacija: lokalno kulturno-umjetničko društvo, muzički bendovi, Gradski hor, Hor “Bostan”, Crkveni hor, Dramski studio Kakanj, Škola glume Kakanj, Rudarska limena glazba, Tamburaški orkestar i drugi.

Koncert filmske muzike sa projekcijom „Bilo jednom na Balkanu“ podržalo je i Federalno ministarstvo za kulturu i sport.

Kako to izgleda kada se na sceni nađe veliki broj talentovanih učesnika pogledajte u video zapisu koji je napravljen na jednoj od proba.

Na koncertu filmske muzike učestvuje više od 100 učesnika!

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Prolongiran datum izvođenja predstave “Čudni događaji u noći muzeja”

Obavještavamo građane da je prolongiran datum premijernog izvođenja pozorišne predstave “Čudni događaji u noći muzeja” …