Naslovna / Magazin / Ljekari u Turskoj zadovoljni sa postoperativnim oporavkom Ajdina Žigonje

Ljekari u Turskoj zadovoljni sa postoperativnim oporavkom Ajdina Žigonje

Zeničanin Ajdin Žigonja se ovih dana nalazi u Turskoj, tačnije na klinici Acibadem, na redovnoj kontroli poslije operacije koju je imao u februaru 2017. godine.

Kako ističe otac Elvis, zdravstveno stanje Ajdina je uredno nakon obavljenih pregleda, konsultacija i pokaznih vježbi.

“Želim da sve obavijestim da su obavljeni kontrolni pregledi kod dr. Buraka (urologa) na Maslaku i da smo obavili konsultacije i pokazne vježbe sa dr. Enisom (fizijatar) na Uskudaru na klinici Acibadema. Konstatovano je uredno stanje, Ajdin nema problema sa mokraćnim mjehurom,s a bubrezima, nema infekcija i kateter je pomjeren sa 6 na 8h, dakle tri puta dnevno. Preporučuje nam se nova kontrola za 3 mjeseca kod dr. Alanaya pa da vidimo šta dalje. Jako smo radosni i zahvalni dragom Allahu na pozitivnim vijestima što nemam nikakvih problema i što sve ide normalno”, izjavio je Elvis Žigonja i dodao:

“Dragi naši prijatelji, uz Allahovu pomoć i vašu koja je velika nas, Ajdin ima rezultate, njegov se trud i napor isplatio, nakon svih boli koje je pretrpio stigao je i uspjeh, nekima je možda mali, ali nama ogroman. Budite dragi prijatelji ponosni, jer je ovo i za vas nagrada, vaša potpora je za nas bila velika i ovo je također i vaš uspjeh.”

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

In memoriam: Mangup i derviš, taj dobri fakin Karkin!

Povodom nedavne smrti poznatog sarajevskog i bh. advokata, u izdanju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović poseban …