Naslovna / Ostalo / Apel za kakanjku Safetu Duraković – potrebna hitna transplantacija bubrega

Apel za kakanjku Safetu Duraković – potrebna hitna transplantacija bubrega

Kakanjka Safeta Duraković 17 godina bori se sa bubrežnom bolesti. Odlasci ljekarima postali su sastavni dio njenog života a već tri godine Safeta je na pertonalnoj dijalizi koju koristi četiri puta dnevno.

U posljednje vrijeme stanje joj se pogoršalo pa joj je jedina nada tranplantacija bubrega u Francuskoj za koju su potrebna značajna novčana sredstva.
Broj žiro računa na koji možete uplatiti novac je 1340200117212684 ASA Banka

Pomozimo Safeti Duraković

Kakanjka Safeta Duraković 17 godina bori se sa bubrežnom bolesti. Odlasci ljekarima postali su sastavni dio njenog života a već tri godine Safeta je na pertonalnoj dijalizi koju koristi četiri puta dnevno. U posljednje vrijeme stanje joj se pogoršalo pa joj je jedina nada tranplantacija bubrega u Francuskoj za koju su potrebna značajna novčana sredstva.

Posted by NTV IC Kakanj on Friday, November 10, 2017

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Općina Kakanj finansijski pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Općina Kakanj finansijski je pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam koji je …