Naslovna / Ostalo / Do petka ove sedmice od 18:00 do 21:00 – Dođite i uživajte u noćnom skijanju na Ponijerima

Do petka ove sedmice od 18:00 do 21:00 – Dođite i uživajte u noćnom skijanju na Ponijerima

Nakon pauze u ponedjeljak 19.februara, Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj će u periodu od utorka 20.februara do petka 23.februara organizirati noćno skijanje na Ponijerima, u vremenskim intervalima od 18:00 do 21:00 h. Cijena karte za noćno skijanje iznosi 10 KM.

Termini skijanja na ski-stazi Ponijeri se određuju prema pokazateljima koji ukazuju na puno veću zainteresiranost skijaša za noćno skijanje u odnosu na dnevne termine. Određivanje termina skijanja zavisi i od visine snježnog pokrivača na Ponijerima obzirom da je često potrebno tokom dnevnih “iznad nule” temperatura zraka čuvati stazu  za noćno skijanje kada se temperatura spušta ispod nule.

U aktuelnoj zimskoj sezoni Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj osigurava maksimum zimskog ugođaja na Ponijerima u uslovima skromnog snježnog pokrivača i dnevnih temperatura zraka koje su više svojstvene ranom proljeću nego zimskom periodu.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Općina Kakanj finansijski pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Općina Kakanj finansijski je pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam koji je …