Naslovna / Ostalo / Karić “ubijao” volju za životom golmanima na traningu Željezničara

Karić “ubijao” volju za životom golmanima na traningu Željezničara

Na terenima Sport centra u Međugorju fudbaleri Željezničara odradili su još jedan trening na pripremama za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Izabranici Slavka Petrovića u jutranjim satima odradili su novi trening u sklopu priprema za proljetni dio sezone. Trening su propustili Ivan Crnov, Sandi Križman i Ivan Lendrić. Crnov je jutros bio na pregledima u Mostaru gdje je ustanovljeno da nije teže povrijeđen, te da će se uskoro priključiti pripremama, dok je Lendrić posmatrao trening svojih kolega i on bi već od sutra ponovo mogao biti u punom pogonu, a Križman je bio na terapijama.

Jedan dio treninga Zeba i društvo su igrali na dva gola, dok su drugi dio nizali trkačke dionice, a trener golmana Elvis Karić odvojeno je radio sa Adnanom Bobićem, Vedranom Kjosevskim i Irfanom Fejzićem.

U popodnevnim satima Plavi će odraditi još jedan trening, dok su za sutra planirana dva treninga, a u subotu će odigrati prvi pripremni sustret protiv Čapljine.

(sportsport.ba)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Općina Kakanj finansijski pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Općina Kakanj finansijski je pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam koji je …