Naslovna / Ostalo / KSC KAKANJ: VAŽNA OBAVIJEST – SKI CENTAR PONIJERI – Za vrijeme malog servisa ski lift će raditi od 13,00 do 16,00 sati

KSC KAKANJ: VAŽNA OBAVIJEST – SKI CENTAR PONIJERI – Za vrijeme malog servisa ski lift će raditi od 13,00 do 16,00 sati

Obavještavamo korisnike usluga Ski centra Ponijeri da će se u utorak 31.01. i u srijedu 01.02.2017. godine raditi mali servis na ski liftu. Tim povodom planiran je pregled cjelokupnog lifta te  utvrđivanje trenutnog stanja  a vršit će se i podmazivanje cijelog lifta, ležajeva motora i reduktora te dotezanje šarafa na ski liftu.

Ski lift će dakle u utorak i srijedu raditi od 13,00 do 16,00 sati a od četvrtka 02.02.2017. godine ski lift će raditi od 10,00 do 16,00 sati kako je i predviđeno.

Kako bismo svim našim skijašima omogućili ugodno i redovno skijanje te kako se ne bismo doveli u situaciju da imamo tehničke kvarove ili obustavu ski lifta za vrijeme  sezone skijanja, želimo djelovati preventivno te ćemo dva dana izdvojiti za servis ski lifta i time osigurati uredan rad  do kraja zimske sezone.

Svakako vas pozivamo da nas posjetite i da uživate u lijepoj prirodi na čistom zraku uz ugodan ugođaj ugostiteljskog objekta  „KSC Ponijeri“.

Hvala na razumijevanju!

JU KSC KAKANJ

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Općina Kakanj finansijski pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Općina Kakanj finansijski je pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam koji je …