Naslovna / Ekskluzivno / Mali lav Arslan uspješno operisan

Mali lav Arslan uspješno operisan

Beba Arslan Kulačić, koji je jutros medicinskim avionom izmješten u istanbulsku kliniku Acibadem, uspješno je operisan i njegovo trenutno stanje je stabilno.

Beba Arslan jutros prebačena u istanbulsku kliniku Acibadem

Beba Arslan jutros prebačena u istanbulsku kliniku Acibadem

Objavili su to admini Facebook grupe Pomozimo Arslanu da živikoji su prenijeli ovu pozitivnu vijest iz Istanbula.

– Arslan je uspješno operisan i njegovo trenutno stanje je stabilno. No, moraju se sačekati naredna 24 sata i pratiti njegovo stanje . Arslanova majka vam se svima zahvaljuje na podršci. Trenutno nije sama, tu je tim ljudi koji je uz nju dok Sabahudin, koji je trenutno na putu, ne stigne. Još jednom, hvala vam svima na porukama podrške, pozivima i svemu ostalom čime ste pokazali da ste uz Arslana i njegovu porodicu – navodi se u objavi.

Podsjećamo, šestomjesečni Arslan Kulačić, koji je jutros otputovao u Istanbul na liječenje, odmah po prijemu u tursku kliniku upućen je hitno na operaciju.

VEZANI TEKST – Turska: Beba Arslan po prijemu u kliniku hitno upućen na operaciju

U posljednjih nekoliko dana slučaj malog Arslana okupirao je pažnju cijele bh. javnosti, a ogroman broj građana BiH se angažirao da se prikupi novac za njegovo liječenje.

Detaljnije o liječenju i prikupljanju novca za Arslana možete pročitati na ovom linku.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Općina Kakanj finansijski pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Općina Kakanj finansijski je pomogla odlazak 32 farmera iz Kaknja na Međunarodni poljoprivredni sajam koji je …