Naslovna / Ostalo / Prijavite se na: Dvodnevni trening “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”

Prijavite se na: Dvodnevni trening “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”

Projekat “Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u saradnji sa Općinom Kakanj objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) sa područja općine za učestvovanje na dvodnevnom treningu: “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”.

Trening se realizira kao podrška procesu provođenja Javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata za finansiranje koji su objavili Općina Kakanj i ReLOaD projekat 15. februara  2018. godine, a koji je otvoren do 14.marta 2018. godine.

Cilj treninga je pružiti predstavnicima OCD dodatna znanja o upravljanju projektnim ciklusom kako bi mogli sa kvalitetno osmišljenim i napisanim projektnim prijedlozima aplicirati na gore navedeni javni poziv ali i na pozive drugih, domaćih i međunarodnih donatora.

Dvodnevni trening će se održati 05. i 06. marta 2018. godine u maloj sali JU Kulturno – sportski centar Kakanj, u terminu od:

–  05.03.2018. godine  od 10,00 – 17,00 sati  i

–  06.03.2018. godine od  9,00 – 16,00 sati.

Obzirom da je broj učesnika na treningu ograničen i u slučaju većeg interesovanja za trening, iz jedne organizacije će na treningu moći učestvovati samo jedan predstavnik.

 Krajnji rok za prijavu na trening je 28. februar 2018.godine do 15.00 sati, na email adresu: fadil.merdic@gmail.com uz naznaku: Za učešće na treningu “Upravljanje projektnim ciklusom – Trening Kakanj”.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

FOTO KORNER: Sanacija mosta u ulici Omera Maslića

Srijeda, 16. maj 2018. godine: Danas je počela sanacija željeznog mosta na ulazu u ulicu …