Naslovna / Ekskluzivno / VIDEO: Nakon što je kakanjac Emir Aličković kroz Ami G Show izazvao – atratktivna Mia Borisavljević pjevala ispod tuša!

VIDEO: Nakon što je kakanjac Emir Aličković kroz Ami G Show izazvao – atratktivna Mia Borisavljević pjevala ispod tuša!

U novoj rubrici popularne emisije Ami G Show, Ognjen Amidžić zadao je zadatak estradnim ličnostima da pjevaju dok se tuširaju, a gledaoci su imali priliku da vide golu Miu Borisavljević. Trudna pjevačica je ispod tuša zapjevala pjesmu “Budi dobar kao što sam ja“ Maje Odžaklijevske, a stručno je uspjela da sakrije svoje nago tijelo od kamera.

Nakon što je završila sa pjevanjem, Mia je izazvala Milicu Pavlović koja je sinoć bila  Ognjenov gost i koja će do sljedećeg utorka morati da snimi kratak video snimak ispod tuša.

 

Pjevačica je pomislila da je sve namješteno, a Amidžić joj je objasnio da Mia i on nisu dogovarali takav potez. Kako je izgledalo tuširanje trudne pjevačice pogledajte u videu.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Ski-staza Ponijeri ovih dana u LIVE izdanju!

Svi ljubitelji skijanja i općenito zimskog snježnog ugođaja sada mogu na informativno-revijalnom portalu “Ski.ba” 24 …