Naslovna / Kakanj / ZA KAKANJSKA BORAČKA DRUŽENJA 120.000 KM! DIO SREDSTAVA NAMJENSKI ZA NEDAVNO OPTUŽENE BORCE!

ZA KAKANJSKA BORAČKA DRUŽENJA 120.000 KM! DIO SREDSTAVA NAMJENSKI ZA NEDAVNO OPTUŽENE BORCE!

Općinsko Vijeće Kakanj na posljednjoj sjednici OV KAKANJ je izglasanom većinom usvojilo Prijedlog programa rasporeda sredstava kakanjskim boračkim udruženjima. Kako je budžetom je u 2018. godini i planirano 120.000 KM, a najveći iznos od ovog iznosa je predviđen Savezu udruženja boračkih organizacija – 42.500 KM. Osim toga ovog puta se Općina Kakanj je izdvojila i jedan dio sredstava koji je predviđen za pomoć i odbranu za okrivljene kakanjske borce koji su nedavno optuženi za ratni zločin kako bi na taj način dijelom pomogla svojim borcima.

KAKANJINFO.COM

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Šta Općina Kakanj i JU KSC planiraju na Ponijerima?

Općina Kakanj i Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj planiraju na Ponijerima graditi novi savremeni ugostiteljski …