baner-bickl-2.gif (800×77)

Naslovna / Rudar K / Raskid saradnje Rudara sa šefom stručnog štaba Nijazom Kapom

Raskid saradnje Rudara sa šefom stručnog štaba Nijazom Kapom

nijaz kapo

Dana 18.04.2016. godine, Upravni odbor FK “Rudar” Kakanj, je održao sastanak sa stručnim štabom Kluba, na kome je postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Kapo Nijazom.

Razlog prekida saradnje ogleda se u činjenici da nisu ispunjene ambicije kluba sa početka proljetnog dijela prvenstva, odnosno nisu ostvarivani zacrtani rezultati na dosadašnjim utakmicama, što znači da postignuto ne može zadovoljiti Upravni odbor, navijače i simpatizere kluba.

Na sastanku je usaglašeno da je dogovorni prekid saradnje sa šefom stručnog štaba, u ovom trenutku najbolje rješenje za Klub, te kako bi se na taj način u preostalom dijelu sezone pokušali ostvariti bolji rezultati i poboljšati atmosfera unutar ekipe.

U nastavku sezone ekipu će preuzeti dosadašnji sportski direktor Buza Mirnes, kome će pomoćnik ostati dosadašnji trener Husić Ramiz, sa kojima je dogovorena saradnja do kraja sezone, a o eventualnom daljnjem angažmanu biće razgovarano po završetku sezone.

UO FK “RUDAR” KAKANJ

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

MJESTO OD 7.000 STANOVNIKA ŽIVI FUDBALSKI SAN: Pogledajte slavlje nakon pobjede nad Rudarom iz Kaknja

Jedno od iznenađenja u drugom kolu Kupa FBiH, priredila je ekipa NK Svatovac Poljice, koja …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *