Naslovna / Rudar K / Benjamin Dizdarić u Rudaru iz Kaknja

Benjamin Dizdarić u Rudaru iz Kaknja

Nakon što se vratio sa Islanda, gdje je nastupao posljednjih šest mjeseci za ekipu UMF Sindri, član druge lige Islanda, Benjamin Dizdarić, nekadašnji kapiten Jedinstva iz Bihaća, potpisao je šestomjesečni ugovor sa prvoligašem Rudar iz Kaknja. Bišćanin, koji je pored Jedinstva nastupao i u Krajini iz Cazina, te ekipi Vinogradara iz Hrvatske, bit će jedan od niza pojačanja koja su došla u Rudar iz Kaknja, koji najavljuje ambicije i ciljeve osvajanja prvenstva i ulazak u premijerligaško društvo.

– Po povratku sa Islanda, gdje je sada šestomjesečna pauza, na poziv ljudi iz Kaknja priključio sam se radu ekipe. Mogu da kažem da sam zadovoljan prijemom i uslovima u Rudaru, a zajedno sa ostalim suigračima, koje većinom poznajem pokušat ćemo ostvariti zacrtani cilj Uprave- istakao je Benjamin Dizdarić.

Dizdarić igra u veznom redu, i zasigurno će biti veliko pojačanje za Kakanjce u ovoj polusezoni.

(usksport.ba)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Robert Prosinečki novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučeno je danas na sjednici Izvršnog …