Naslovna / Ekskluzivno / EKSKLUZIVNO: Džemal Bečirhodžić podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika RK Kakanj

EKSKLUZIVNO: Džemal Bečirhodžić podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika RK Kakanj

Kako saznaje naš portal a koji je proteklu sezonu redovno pratio rad i uspjeh (ulazak u Premijer Ligu RK Kakanj), Džemal Bečirhodžić je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika RK KAKANJ.

Podsjetit ćemo kakanjsku a i širu javnost da je Bečirhodžić jedan od najzaslužnijih za konsolidovanje redova i historijski uspjeh koji je protekle sezone napravio tim RK Kakanj a neke je ova vijest i duboko iznenadila obzirom na pokazanu sposobnost koju je za kratko vrijeme pokazao sada već bivši predsjednik.

Tragom navedenih informacija, kontaktirali smo Bečirhodžića koji nam je potvrdio ovu informaciju i rekao:

“Da, tačna je informacija koju imate, ja sam 01.08.2017.godine (tekuće godine), dao pismenu ostavku klubu zbog privatnih i porodičnih obaveza, osim toga navest ću da sam ostavku uručio predsjedniku Skupštine RK Kakanj i poručujem i igračima i ljudima u klubu da i dalje nastave sa fenomenalnim rezultatima koje smo imali u prethodnoj sezoni”, naglasio je ekskluzivno Džemal za naš portal.

Naš portal se kao i mnogi istinski ljubitelji kakanjskog rukometa nadaju da će ubrzo RK Kakanj smoći snage da nađe adekvatnu zamjenu u klubu na mjesto predsjednika i da krene pozitivnim rezultatima kao i do sada u Premijer Ligi.

KAKANJINFO.COM 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Kakanjac Senad Merdanović sportski direktor Mladosti

Bivši fudbaler i direktor FK Sarajevo, Senad Merdanović imenovan za sportskog direktora fudbalskog kluba Mladost …