Naslovna / Rudar K / FK RUDAR na vazdušnoj banji Ponijera radi na podizanju kondicijske sposobnosti igrača

FK RUDAR na vazdušnoj banji Ponijera radi na podizanju kondicijske sposobnosti igrača

Nakon osmodnevnog rada u Kaknju, igrači Rudara otputovali su na šestodnevne pripreme u svoju stalnu zimsku bazu na Ponijerima gdje će ostati do subote 3.februara 2018.godine
“U proteklih osam dana odradili smo dva mikro ciklusa i odigrali dvije međusobne utakmice i sada nam predstoji intenzivniji rad na podizanju kondicijske sposobnosti jer moramo maksimalno spremni ući u nastavak prvenstva ako mislimo biti konkurentni i jačima ekipama. Naravno, boravak na Ponijerima bit će iskorišten za psiho-fizičku pripremu koja je osnov za dalji tok priprema, koje ćemo obaviti u toplijim krajevima gdje planiramo odigrati najmanje četiri utakmice”, istakao je trener Rudara Fadil Hodžić, koji je zadovoljan dosadašnjim radom igrača, ali i vodstva kluba koje nastoji obezbijediti potrebne uvjete za realizaciju programa i plana priprema.

 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

LIGA MZ KAKANJ 2018 – Rezultati šestog takmičarskog dana

Nakon šestog dana lige mjesnih zajednica finalizirani su i parovi četvrtfinala sistema prvoplasiranih ekipa. Prolazak …