Naslovna / Mladost DK / Haris Dilaver se vraća u Mladost Doboj-Kakanj?

Haris Dilaver se vraća u Mladost Doboj-Kakanj?

U grčkoj Super Ligi nakon 16. kola ekipa Platanias Chania nalazi se na sedmoj poziciji s 21 osvojenim bodom. Za ovaj klub od početka sezone nastupa i bh. napadač 26-godišnji Haris Dilaver. Ovaj Zeničanin je kao drugi strijelac Premijer lige u prošloj sezoni i zahvaljujući sjajnim igrama u ekipi Mladosti iz Kaknja ostvario inostrani transfer u stabilni klub iz najjačeg ranga u Grčkoj.

Iako je potpisao ugovor na dvije godine, ovaj bivši napadač Čelika, Viteza i Mladosti nakon pola godine u Plataniasu, raskinuo je ugovor što je potvrdio za SportSport.ba.

Haris Dilaver je u potrazi za novim klubom gdje će imati veću minutažu nego što je imao u Plataniasu. Vratit će se u Bosnu i Hercegovinu te razmotriti ponude. Najkonkretnija je Mladost Doboj-Kakanj sa kojom nosi lijepe uspomene. U ponedjeljak očekujemo potvrdu da li će Dilaver ponovo zaigrati za našu Mladost DK.

(kakanjinfo.com/sportsport.ba)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Svjetsko prvenstvo 2018.: Senegal pobijedio Poljsku

Nogometna reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji …