Naslovna / Rudar K / IDEMO SVI NA SUTRAŠNJI DERBI: “Rudar”-“GOŠK”

IDEMO SVI NA SUTRAŠNJI DERBI: “Rudar”-“GOŠK”

Na stadionu Pod Vardom, u subotu 20.maja 2017.godine, u 17:30 sati, bit će odigrana derbi utakmica Prve lige F BiH između FK “Rudar” Kakanj i ekipe GOŠK-a iz Gabele.

Pozivamo navijače da masovnim prisustvom utakmici još jednom pokažu da tabela i razmišljanje da li “Rudar” ima još šansu za ulazak u Premijer ligu nisu glavni i presudni magnet koji vuče prema hramu nogometa u ulici V divizije NOP-a 123, već je to srce koje zatrepti kada se prolomi navijačka huka sa zeleno-crnih tribina kotlinom između solitera, prema obroncima grebena, Teševa i Vrane.

Pozivamo navijače da na utakmicu dođu porodično, dakle svi, od najmlađih do najstarijih, da zajedno uživamo u našoj beskrajnoj odanosti “Rudaru”, zavičaju, sportu…

Pokažimo kako se u Kaknju obaveze vikendom planiraju na način “obavit ću ovo prije utakmice Rudara”, “vidimo se na utakmici Rudara”, “dolazim poslije utakmice Rudara”…

Rudar, Rudar, Rudar…

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Svjetsko prvenstvo 2018.: Senegal pobijedio Poljsku

Nogometna reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji …