Naslovna / Ekskluzivno / MAJRA GANIĆ: Nagrada Općine Kakanj mi daje podsticaj, mnogo volim odbojku, uzor mi je tata!

MAJRA GANIĆ: Nagrada Općine Kakanj mi daje podsticaj, mnogo volim odbojku, uzor mi je tata!

Majra Ganić je mlada kakanjka na poziciji tehničara. Ona je 1999.godište, trenira od 2009.godine i veoma mnogo voli odbojku. Tako je prije dvije godine bila najbolja juniroka a na većini takmičenja postala je poznata kao najbolja igračica. Večeras je u prepunoj kino Sali Doma kulture u Kaknju izabrana za najbolju sportašicu-seniorku proglašena je Majra Ganić, članica Ženskog odbojkaškog kluba „Kakanj“.

“Za mene mnogo znači biti najuspješnija sportistkinja u mom gradu, naravno tim predstavljam sebe, svoj klub.. Znači mi jer znam i sama koliko se trudim i koliko volim odbojku. Naravno tata mi je uzor jer je bio odbojkas i nastojim da idem njegovim stopama”, nakon izbora za naš portal izjavila je Majra kojom ovom prilikom i mi Čestitamo.

Narednih dana na našem portalu čitajte više o ovoj mladoj odbojkašici…..

KAKANJINFO.COM

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Prva noćna ulična utrka u Kaknju “Kakanj za 5” – PROVJERITE VAŠU PRIJAVU

Prva noćna ulična utrka ‘Kakanj za 5’ koja će se održati 3. augusta u okviru …