Naslovna / Sport / Maksimović: Pripreme teku odlično, radimo punom parom

Maksimović: Pripreme teku odlično, radimo punom parom

Fudbaleri Mladosti DK pod dirigentskom palicom stručnjaka Husrefa Musemića, pripreme za nastavak Premijer lige BiH obavljaju u Makarskoj.

Zadovoljan dosadašnjim radom jeste i igrač sredine terena Mladosti, koji ne krije zadovoljstvo ponuđenim uslovima. Kako kaže, nova imena, brzo se prilagođavaju timu te smatra kako ne bi trebalo da bude prepreka za uigravanje istog. “Trenutno smo u Makarskoj.

Ovdje boravimo do prvog, a četvrtog idemo u Antaliju. Trenutno ide sve dobro i po planu. Uslovi su zaista dobri, zadovoljni smo. Nova imena dobro su se uklopila u tim, svi funkcionišemo kao porodica i to je ono što je najvažnije”, izjavio je za SportSport.ba fudbaler Mladosti DK, Dejan Maksimović.

Prvi meč za bodove, ekipa Mladosti DK odigrat će na svom terenu 25. februara kada dočekuje ekipu Slobode iz Tuzle.

(sportsport)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Robert Prosinečki novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučeno je danas na sjednici Izvršnog …