Naslovna / Mladost DK / Mladost upisala vrijedan bod sa Otoke

Mladost upisala vrijedan bod sa Otoke

Na stadionu Otoka Olimpic je remizirao 3:3 sa ekipom Mladosti, u 8. kolu Lige za opstanak, te se tako oprostio od BHT Premijer lige BiH.

Vukovi su gubili 0:2 već nakon pola sata igre. U 12. minuti goste u vodstvo dovodi Anel Husić, a mogla je Mladost ubrzo i do drugog gola kada napadači gostiju loše reaguju na dobar ubačaj Kuzmanovića.

U 22. minuti Sarajlije su mogle poravnati preko Osmanovića koji propušta dobru šansu. Ipak, osam minuta kasnije tim iz Doboj – Kaknja povisuje na 2:0 preko Gorana Brkića. Potom domaće u igru vraća iskusni Muamer Svraka koji je u 32. minuti smanjuje na 1:2.

U šestoj minuti nastavka domaći su poravnali na 2:2 preko Miljana Govedarice, da bi samo tri minute kasnije Mladost ponovo povela preko Husića. Golijada se nastavila u 70. minuti kada je Svraka postavio konačnih 3:3.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Svjetsko prvenstvo 2018.: Senegal pobijedio Poljsku

Nogometna reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji …