Naslovna / Sport / Red Army tribina dobila ogradu

Red Army tribina dobila ogradu

272

Jučer ujutro su igrači i stručni štab Vežea odradili jedan trening lakšeg inteziteta, nakon kojeg su igrači dobili slobodno. Već danas nastavlja se po starom ritmu, dva treninga dnevno, ujutro teretana, poslijepodne na pomoćnom terenu.

U isto vrijeme, krenuli su radovi na postavljanju ograde ispred Red Army tribine. Sa druge strane, čistio se teren iza prostorija na stadionu, kako bi se napravio zid koji će ograničiti zemljište koje pripada FK Velež Mostar.

Polako dolazi kraj i prostorijama koje su u zadnje vrijeme služile kao vešeraj i mjesto za oficijelnog spikera. Vrlo brzo će biti srušene, i taj prostor će biti iskorišten na drugi način, piše fkvelez.ba.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Robert Prosinečki novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučeno je danas na sjednici Izvršnog …