Naslovna / Sport / Safet Sušić pronašao novi trenerski angažman

Safet Sušić pronašao novi trenerski angažman

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić će se uskoro vratiti trenerskom poslu i to nakon više od godinu dana pauze.

Kako javljaju brojni turski mediji, Sušić će preuzeti ekipu turskog Alanyaspora, što će biti njegov povratak u ovu zemlju u kojoj je već trenirao nekoliko klubova.

Alanyaspor se nakon 18 kola nalazi na 14. mjestu u turskoj Super ligi, a informacije iz Turske kažu da je Sušić jučer obavio preliminarne razgovore sa čelnicima kluba i da je ostavio pozitivan dojam.

Također, navodi se i to da bi Sušić već danas mogao potpisati ugovor i zvanično postati novi trener ovog kluba.

Safet Sušić (61) je posljednji angažman imao u francuskom drugoligašu Evianu, koji mu je prošlog januara uručio otkaz zbog loših rezultata.

(sportsport.ba)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Svjetsko prvenstvo 2018.: Senegal pobijedio Poljsku

Nogometna reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji …