Naslovna / Mladost DK / Sljedeći klub Mahira Karića je Mladost Doboj-Kakanj?

Sljedeći klub Mahira Karića je Mladost Doboj-Kakanj?

mahir karic

Mahir Karić (30), u januarskom prijelaznom roku, sasvim će sigurno saznati ime novog kluba.

Ovaj napadač trenira sa Čelikom, no kako je već objašnjeno, radi se tek o održavanju forme, a Karić kako sada stvari stoje, neće ponovo obući dres Čelika i pomoći zeničkom premijerligašu u borbi za opstanak.

Kako saznaje portal “Sportske.ba”, za uslugama Mahira Karića interes je pokazala Mladost, a Sloboda je spremna pustiti ovog napadača u redove ekipe iz Doboj-Kaknja. Sloboda je prije nekoliko dana iz Mladosti dovela golmana Adnana Hadžića, a zbog korektnosti čelnika Mladosti, spremni su ustupiti usluge Mahira Karića.

Mahir Karić je na ljeto pojačao redove tuzlanske Slobode, ali je odlaskom Azmira Husića iz “Rudarske 2” bio jedan od igrača koji je napustio klub. Podsjetimo, Karić je samovoljno propustio susret sa Podrinjem u okviru Kupa BiH, zbog čega je suspendovan i na njegove usluge kasnije Vlado Jagodić nije računao.

(sportske.ba)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Svjetsko prvenstvo 2018.: Senegal pobijedio Poljsku

Nogometna reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji …