Naslovna / Sport / Sloboda u posljednjim minutama s tri razlike pobijedila Kakanj (87:84)

Sloboda u posljednjim minutama s tri razlike pobijedila Kakanj (87:84)

Od samog starta susreta utakmica je bila u egalu, a nakon prve dionice gostujući košarkaši imali su prednost rezultatom 24:23.

Odličan meč i u nastavku utakmice bio je izjednačen, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 54:53 u korist Kaknja.

Ipak, treća četvrtina donijela je nešto bolju igru Kaknja koju su krunisali sa pet koševa razlike, a rezultat pred ulazak u posljednju četvrtinu glasio je 73:68 u korist Kakanjaca.

Košarkaši Slobode u posljednju dionicu susreta ušli su puno bolje i do pred sami kraj susreta bili su u zaostatku za gostujućim košarkašima, ali je Rikalo sa četiri poena donio preokret i pobjedu Slobodi rezultatom 87:84.

Najefikasniji košarkaš na ovom meču bio je Adi Zahiragić iz Kaknja koji je postigao 16 poena, dok je u ekipi Slobode bio najefikasniji Ljubomir Čampara sa 15 poena.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

LIGA MZ KAKANJ 2018 – Rezultati šestog takmičarskog dana

Nakon šestog dana lige mjesnih zajednica finalizirani su i parovi četvrtfinala sistema prvoplasiranih ekipa. Prolazak …